Over ons

Wij helpen u verder

 • Missie van Evi
 • Geschiedenis
 • Nazorgformulieren
 • Informatiebrieven
 • Stage en coschappen
 • Vacatures

Missie van Evi

Onze Missie

´Evi dierenartsen staat al jaren garant voor uitstekende diergeneeskundige zorg. Kwaliteit en klantgerichtheid staan hierbij centraal.’ ‘Wij helpen u verder.´

Onze kernwaardes: Kwaliteit, Patiëntenzorg en de hoogste Service. Hierin onderscheiden we ons van andere praktijken. Evi dierenartsen biedt een zo volledig mogelijke dierzorg en gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen. Ons team bestaat uit toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Geschiedenis

Hoe het begon

Geschiedenis

1985 Dierenkliniek Oudenoord oprichting door Jan Peter van ‘t Hoff. Van start met 1 dierenarts en 1 assistente.

1997 Wegens ruimtegebrek naar een groter pand. Verhuizing van Oudenoord 617 naar Oudenoord 400.

2008 Invoering van het kwaliteitsmanagementsysteem.

2012 Uitbreiding met een tweede vestiging: Dierenkliniek Springweg (gesloten 2019).

2016 Uitbreiding met een vestiging: Dierenkliniek Kanaleneiland & Transwijk.

2017 Overname van de kliniek(en) van vader op zoon, Mark van 't Hoff

2018 Overname van Diergezondheidscentrum Hilversum.

2019 Aansluiting IVC Evidensia. Nieuwe naam en identiteit, Evi dierenartsen.

2020 Uitbreiding met nieuwe vestiging: Evi dierenartsen Vossegat

2021 Uitbreiding met nieuwe vestiging: Evi dierenartsen Maartensdijk

2022 Uitbreiding met nieuwe vestiging: Evi dierenartsen Huizen

Heden Moderne, goed uitgeruste gezelschapsdierenkliniek(en) waar 11 dierenartsen, 17 paraveterinairen, 2 trimsters en 2 dierenfysiotherapeut met veel toewijding en plezier werkzaam zijn.

Nazorgformulieren

Nazorgformulieren

Wanneer uw dier bij ons onder narcose is geweest, vindt u hieronder meer informatie over de nazorg.
Iedere patient krijgt afhankelijk van de ingreep, leeftijd en andere bijzonderheden een geheel specifieke narcose.

English:
 

Informatiebrieven

Informatiebrieven

Middels onze informatie/adviesbrieven vertellen we u graag meer om uw huisdier(en) zo gezond mogelijk te houden.

Wilt u naar aanleiding van de bovenstaande informatie nog iets weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Stage en coschappen

Stage en coschappen

Onze dierenartsen zijn externe docenten van de Faculteit Diergeneeskunde Utrecht. Hierdoor is voor studenten diergeneeskunde een 8-weekse eind co-schap in onze kliniek(en) mogelijk. Evi dierenartsen biedt daarnaast paraveterinairen in opleiding stageplekken om hun opleiding te kunnen afronden. Onze praktijken zijn een SBB (Aequor) erkend leerbedrijf en voldoen hiermee aan belangrijke kwaliteitscriteria.
 

Wij dragen graag bij aan de toekomst van onze aanstaande collega's, als laatste voorbereiding voor de praktijk.

In de laatste fase van het 6e studiejaar lopen co-assistenten een externe co-schap in een eerstelijns kliniek. Al bijna 20 jaar zijn wij een van de weinige klinieken in Nederland die co-assistenten mogen opleiden in de praktijk. Tijdens hun stage bij onze kliniek(en) leren de co-assistenten verschillende aspecten van het dierenarts zijn. Zij assisteren onze dierenartsen in de behandeling van verschillende diersoorten, de studenten leren klanten te woord te staan aan de balie en door de telefoon, ze doen verschillende laboratorium-onderzoeken en daarnaast ondersteunen ze de dierenartsen bij chirurgische ingrepen.

Het kan zijn dat u een van onze paraveterinairen in opleiding of co-assistenten tegenkomt op consult, dit is ALTIJD onder begeleiding van een van onze dierenartsen. Wilt u niet dat onze studenten uw huisdier(en) nakijken, dan kunt u dit uiteraard aan het begin van het consult/behandeling aangeven.

Stage lopen

Wij hebben regelmatig plaats voor stagiaires die de opleiding tot paraveterinair volgen. Heb je interesse in een stageplek bij ons? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar de locatie van je voorkeur.

Vergeet niet in de brief te vermelden in welk jaar van de opleiding je zit en om welke stageperiode(s) het gaat.

Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf.

Mocht u vragen hebben, vernemen we dat graag.

Vacatures

Vacatures

Vacature paraveterinair

Wil jij aan de slag in een groeiende en gezellige dierenartsenpraktijk in Utrecht? Dan horen we graag van je!

We zijn per direct op zoek naar een paraveterinair voor onze locaties in Utrecht. Je komt terecht in een vooruitstrevende dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren. Hier ben je een zeer welkome aanvulling op ons team van inmiddels 12 dierenartsen, 16 paravets, 2 dierenfysiotherapeuten en twee trimsters - verdeeld over 4 vestigingen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en we hechten veel waarde aan het leveren van een hoog serviceniveau en de allerbeste zorg voor onze patiëntjes. Dit wordt door onze cliënten bijzonder gewaardeerd.

Naast het harde werken vinden we het belangrijk dat de sfeer goed is en we ook met elkaar kunnen lachen. Je komt terecht in een team met fijne, gepassioneerde en enthousiaste collega’s. Er heerst hier een platte bedrijfscultuur, iedereen staat altijd voor elkaar klaar. Door de Corona-situatie waren de mogelijkheden natuurlijk beperkt, maar nu er weer meer kan plannen we graag weer leuke uitjes met elkaar. En daar nodigen we graag een extra paravet voor uit!

Wat kunnen we jou bieden?

 • Een fantastische baan als paraveterinair in Utrecht waar geen enkele dag hetzelfde is door de allround werkzaamheden waar je voor wordt ingezet;
 • Een contract waarbij het aantal uren bespreekbaar en de beloning conform CAO is;
 • Inzet op onze verschillende locaties in Utrecht, waardoor je weken altijd afwisselend en dus nooit saai zijn;
 • Goede begeleiding tijdens het inwerktraject om je een vliegende start in ons team te bieden;
 • Doorlopend coaching (want uiteraard laten we je niet volledig los na de inwerkperiode!);
 • De mogelijkheid om ‘specialisatie-trajecten’ te volgen, zowel intern als extern, voor bijvoorbeeld tandheelkunde, chirurgie, paraveterinaire spreekuren en meer;
 • Een fijne werkplek op locaties die beschikken over de nieuwste apparatuur voor in-huis bloedonderzoek, digitale (dentale) röntgen, echografie, (laparo)scopie, gasanesthesie en narcosebewaking.

Wat vragen we van jou?

We vinden het vooral belangrijk dat er een goede klik is met het team en dat je aan de slag gaat met een positieve instelling en bewonderenswaardige inzet. Verder kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden binnen ons team.

Nog niet overtuigd?

We laten je graag weten hoe oud-collega's terug kijken op hun tijd bij Evi dierenartsen.

Een fijne werksfeer, lieve collega's, uitdagend werk en geen dag is hetzelfde. Dit is voor mij Evi dierenartsen in één zin omschreven. Ik heb hier ontzettend veel geleerd en kreeg de kans om mezelf te ontwikkelen als beginnen paraveterinair. Helaas moest ik vanwege mijn verhuizing met (heel veel!) tegenzin Evi dierenartsen verlaten, maar mocht ik ooit naar Utrecht terugkeren dan is dit zeker de plek waar je me kunt vinden!

- Ymke

Werken bij Evi dierenartsem staat gelijk aan werken in een gepassioneerd en gezellig team. Een team dat altijd de best mogelijke zorg verleent aan onze viervoeters! Maar ook een team dat zorgt voor elkaar, op elkaar let en altijd voor je klaar staat.

- Jessica

Ben je nieuwsgierig geworden zie jij een nieuwe uitdaging in ons enthousiaste team wel zitten? Stuur dan een mail met jouw motivatie en cv naar nicky@evidierenartsen.nl en laten we snel een kennismaking inplannen! Ook voor eventuele vragen kun je ons mailen.