Bente Vogels

Chirurgie, tandheelkunde & echografie

Bente Vogels - Chirurgie, tandheelkunde & echografie
Bente Vogels Chirurgie, tandheelkunde & echografie

Sinds ik in 2015 ben afgestudeerd als dierenarts heb ik met veel plezier in de praktijk gewerkt. Na eerst een waarneming in Groningen en daarna vijf jaar in Haarlem, ben ik begin 2021 bij Evi Dierenartsen in Hilversum gestart.
Het leukste aan mijn werk als dierenarts vind ik de veelzijdigheid van het werk en het contact met de dieren en eigenaren. Juist het samenwerken met de eigenaren om tot de best passende zorg te komen vind ik een mooie uitdaging en geeft veel voldoening. Mijn interesse in de diergeneeskunde is heel breed, van een vaccinatie tot operatie en van tandheelkunde tot lastige internistische problemen, ik zal altijd mijn best doen om zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren toegelegd op diagnostiek via echografie en röntgenfoto's, dit is een mooie verdieping waar ik graag gebruik van maak in de praktijk.

Naast het werk als dierenarts haal ik veel plezier uit sporten en wandelen. Ik hockey graag en ben daarnaast actief met bootcamp en hardlopen. Op dit moment heb ik helaas geen huisdieren, maar ik sluit niet uit dat die in de toekomst zullen komen.