Cheyenne

Paraveterinair & praktijkmanager Vossegat

Cheyenne - Paraveterinair & praktijkmanager Vossegat
Cheyenne Paraveterinair & praktijkmanager Vossegat

Hallo, leuk om kennis te maken!

Ik ben Cheyenne en mag mij sinds 10 januari 2022 een echt lid noemen van het Evi Dierenartsen team in Vossegat. Voornamelijk zul je mij achter de balie zien, hier voel ik mij het fijnst. De communicatie met de klant, het regelen van afspraken en ervoor zorgen dat alles goed verloopt is hetgeen wat mijn werk zo leuk maakt! Maar assisteren bij operaties, spreekuren en het verzorgen van opnamepatiëntjes doe ik ook graag uit alle liefde.

Naast mijn taak als paraveterinair ben ik ook werkzaam als praktijkmanager van de locatie Vossegat, waarbij ik ervoor zorg dat alles zo goed en fijn mogelijk verloopt, voor zowel klant en dier als voor mijn collega’s.

In 2017 ben ik afgestudeerd als paraveterinair van het Groenhorst College Barneveld. Ik was toentertijd slechts 18 en ben daarom verder gaan studeren op de Hogeschool Aeres te Dronten. Hier heb ik de studie Diergezondheid en Management gevolgd. Voordat ik bij Evi kwam werken heb ik een jaar bij een gespecialiseerde vogelarts-praktijk gewerkt en beschik dan ook over veel kennis en ervaring rondom de (medische)verzorging van vogels.

Ik heb zelf dan ook twee vogels (Pyrrhura’s) als huisdier en een hond (Shih-Tzu kruising). In mijn vrije tijd kan je mij vinden op de schietvereniging, in de kroeg, of lekker op de bank gamen. Stappen met vrienden en lekker uit eten sla ik ook zeker niet over! Met de hond beoefen ik ook de sport Agility (behendigheid), hier is zij heel goed in en we genieten er beiden van.