Dier en Zorg Plan

Met goede zorg een leven lang gezond

Met goede zorg een leven lang gezond

Voorkomen is beter dan genezen. In het Dier en Zorg Plan staat de gezondheid van uw huisdier centraal. Door uw hond of kat preventieve zorg te bieden voorkomt u dat ze ziek worden. U houdt parasieten buiten de deur en beschermt uw dier tegen besmettelijke dierziekten. Voor u is het Dier en Zorg Plan in dit geval een jaarabonnement bij Evi dierenartsen, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt en jaarlijks bespaart op uw vaste dierenartskosten. Dit zijn bijvoorbeeld vaccinaties en gezondheidscontroles, maar ook wormen- , teken- en vlooienbehandelingen. Op deze pagina leest u meer over het Dier en Zorg Plan, de verschillende opties en wat u van het plan mag verwachten.

Wat zit er in het Dier en Zorg Plan?

Er zijn twee plannen voor hond en kat. Het Basis plan omvat alle jaarlijkse preventieve behandelingen die uw huisdier nodig heeft. Anti-parisitaire behandelingen, de jaarlijkse standaardvaccinaties, gezondheidscontroles en diverse afspraken bij een van onze assistentes. 

Het Plus plan bevat alles uit de basis en aanvullende zorg. Zo heeft u uitgebreide preventieve zorg goed geregeld. Denk hierbij aan aanvullende vaccinaties, bloedonderzoek en een jaarlijkse gebitsreiniging. Hieronder vindt u in een overzicht exact wat de plannen bevatten:

Volledige pakketinhoud

Dier en Zorg Plan: Hond + Kat Basis Plus
Gezondheidscontrole dierenarts (2x per jaar) 100% korting
Basisvaccinaties (tijdens gezondheidscontrole) 100% korting
Ontwormingsproducten 100% korting
Vlooien- en/of tekenproducten 100% korting
Afspraak bij de paraveterinair 100% korting, waaronder:
•  Nagels knippen
•  Gebitscontrole
•  Voedingsadvies
Geselecteerde voeding 10% korting
Aanvullende vaccinaties (tijdens gezondheidscontrole)* 25% korting  
Wormenonderzoek (4x per jaar) 100% korting  
Gebitsreiniging (1x per jaar)** 100% korting  
Preventief (intern) bloedonderzoek (1x per jaar) 100% korting  
Preventief (intern) urineonderzoek (1x per jaar) 100% korting  
*  Bordetella-bronchiseptica (kat), rabiës en besmettelijke hondenhoest
**  Exclusief narcose, extracties, röntgenfoto’s en medicatie
Direct afsluiten

 

Let op: het plan bevat één basisvaccinatie per jaar en is dus pas af te sluiten na de tweede kittenvaccinatie of derde puppyvaccinatie (12 weken leeftijd).

Wat kost het Dier en Zorg Plan?

De tarieven zijn afhankelijk van het gekozen plan en of u het plan afsluit voor een kat of een hond. Welk plan u ook kiest, het Dier en Zorg Plan maakt het makkelijk om de gezondheid van uw dier te bewaken én geld te besparen.

  • Kat Basis - €20,95

  • Hond Basis - €23,95

  • Kat Plus - €30,95

  • Hond Plus - €33,95

Uw voordeel bedraagt €180 - €470 euro per jaar!

Hoe werkt het Dier en Zorg Plan?

Ieder jaar geeft u geld uit aan vaccinaties en behandelingen tegen wormen, vlooien en teken. We hechten veel waarde aan deze preventieve zorg en bieden u graag een korting op deze jaarlijks terugkerende kosten. Maandelijks wordt bij u een vast bedrag afgeschreven door middel van automatische incasso en u kunt dan, zonder extra kosten, de producten uit het Dier en Zorg Plan bij ons komen ophalen (niet via de webshop te verkrijgen)

Wij zijn fan van het Dier en Zorg Plan omdat we graag met u meedenken over het voorkomen van ziekte. Het plan bevat daarom ook regelmatige gezondheidscontroles zodat eventuele problemen tijdig kunnen worden onderkend of voorkomen. Samen met u streven we naar een levenslang gezond huisdier!

Het Dier en Zorg Plan: geen verzekering

Met het Dier en Zorg Plan dekt de preventieve zorg voor uw huisdier en is hiermee geen verzekering voor onvoorziene kosten van een ongeluk of onverwachte ziekte. Het Dier en Zorg Plan en een dierenverzekering kunnen wel een goede aanvulling zijn op elkaar. Er zijn verschillende aanbieders van dierenverzekeringen.

Aanmelden voor het Dier en Zorg Plan

U kunt uw huisdier(en) eenvoudig aanmelden voor een Dier en Zorg Plan naar keuze. Bij verschillende Evi dierenartsen klinieken vindt u in de wachtkamer een tablet waarop u zich kunt aanmelden. Indien gewenst helpt een van de assistentes u graag. Thuis kunt u zich via de website van het Dier en Zorg Plan gemakkelijk en snel aanmelden. 

Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangen wij een bericht zodat we het gekozen plan kunnen activeren. U kunt na aanmelding gelijk de producten of behandelingen uit het plan afhalen of inplannen. Wanneer het weer tijd is voor een controle of nieuwe producten ontvangt u een herinnering per mail. Zo vergeet u de preventieve zorg voor uw huisdier nooit meer! 

Indien u vragen heeft over het Dier en Zorg Plan, neemt u dan gerust contact met ons op.