Iris

Paraveterinair & Dier en Zorg Plan

Iris - Paraveterinair & Dier en Zorg Plan
Iris Paraveterinair & Dier en Zorg Plan

Van kinds af aan wist ik al dat ik iets met dieren of mensen wilde doen. Het idee dat ik kon helpen met het beter maken van dieren en tegelijkertijd met hun baasjes kon werken sprak mij zo aan dat de keuze voor een opleiding niet zo moeilijk was.

In 2014 heb ik mijn opleiding voor paraveterinair afgerond. Een tijdje daarna ben ik begonnen als paraveterinair in een kleine kliniek in Veenendaal, waar ik het erg naar mijn zin had, maar ik merkte dat ik toch wat uitdaging miste. Zo ben ik eind 2018 bij deze gezellige kliniek in Utrecht terecht gekomen en hier werk ik met veel plezier.

Bij mijn ouders thuis waren vroeger altijd dieren en zo is het dus niet heel gek dat ik van dieren houd. Momenteel heb ik samen met mijn ouders een hond, Baco. Een heerlijke eigenwijze heidewachtel van 13 jaar. En sinds een aantal maanden heb ik er zelf een kat bij genaamd Pablo. Pablo is bij ons binnengebracht, maar de baasjes konden helaas niet meer voor hem zorgen. Ik was gelijk verliefd op zijn eigenwijze maar toch ook lieve karakter en heb hem daarom zelf in huis genomen.
Na werk ben ik veel in de bossen te vinden met Baco of met mijn verzorgpaard, Appie en vind ik het heerlijk om hard te lopen en gezellig op stap te gaan met vriendinnen.

U zult mij vooral tegenkomen bij onze locaties Oudenoord en Kanaleneiland, tot snel!