Iris Deetman

Praktijkmanager en allround dierenarts

Iris Deetman - Praktijkmanager en allround dierenarts
Iris Deetman Praktijkmanager en allround dierenarts

In maart 2017 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Hierna ben ik aan de slag gegaan in diverse klinieken in binnen- en buitenland, maar sinds mei 2019 werk ik met veel plezier bij Evi dierenartsen in Utrecht. Begin 2023 heb ik een uitstapje gemaakt naar Bonaire om daar te werken als dierenarts. Een enorm leuke en zeer bijzondere ervaring! Sinds november 2023 bevind ik me weer op Nederlandse bodem en ben ik weer terug in het Evi-nest.

Het samenwerken met eigenaar en dier, samen op zoek gaan naar de best passende behandeling, is altijd weer een leuke uitdaging. Ik ben te vinden in de spreekkamer, maar sta ook graag in de operatiekamer voor operaties en gebitsbehandelingen. Daarnaast houdt ik me bezig met het management van de klinieken in Utrecht.

In mijn vrije tijd geniet ik van gezelligheid met vrienden, sporten, de buitenlucht of een goed boek. Als het werk het toelaat, pak ik af en toe ook graag mijn reispassie op in buitenlandse oorden. Thuis is katje Sam altijd in voor kriebels en spelletjes!