Kaylee

Locatiemanager & senior paraveterinair

Kaylee - Locatiemanager & senior paraveterinair
Kaylee Locatiemanager & senior paraveterinair

Na 8 jaar te hebben gewerkt als online marketeer had ik wel genoeg gehad van mijn kantoorbaan. Ik haalde er niet langer voldoening uit, het was hoog tijd voor wat anders.

Als klein meisje wilde ik graag dierenarts worden. Dat is het uiteindelijk niet geworden en ondanks dat ik niet uitsluit dat het ooit nog gebeurt had ik wel gewild dat ik naar mijn jonge ik had geluisterd. Tussen de dieren ben ik op mijn gelukkigst en daarom startte ik in 2019 met een omscholingstraject tot paraveterinair bij het Aeres Training Centre in Barneveld.

Na een fantastische stage tussen de schapen (waar ik een eigen schaapje aan over heb gehouden) en een leerzame stage bij Evi dierenartsen in Hilversum en Utrecht kreeg ik de kans om als vaste kracht het team in Utrecht te komen versterken. Die kans kon ik niet laten lopen.

De tijd is voorbij gevlogen. Na 3 jaar te hebben gewerkt bij locatie Oudenoord heb ik een overstap gemaakt naar locatie Vossegat. Hier ben ik werkzaam als paraveterinair en locatiemanager. Voor zowel mijn collega’s als voor u ben ik het eerste aanspreekpunt. Heeft u vragen? Weet mij dan vooral te vinden!

Als paraveterinair word ik vooral heel erg blij van het helpen van dieren. Ik houd me dan ook graag bezig met opname- en operatiepatiënten. Daarnaast ben Cat Friendly Ambassador, oftewel dat gekke kattenvrouwtje. Dit houdt in dat ik mij inzet voor een zo aangenaam mogelijk ervaringen voor katten bij ons in de praktijk en help ik ook mijn collega’s in het werken met katten. We zullen nooit de meest favoriete plek van uw kat worden, maar we kunnen op zijn minst ons best doen om het zo soepel mogelijk te laten verlopen voor kat en mens.

In mijn vrije tijd geniet ik van gezelligheid met vrienden en vriendinnen, mijn twee katten Loena en Ginny en ben ik graag buiten op de racefiets of aan de wandel met de camera.