Kaylee

Paraveterinair & Cat Friendly Clinic Ambassador

Kaylee
Kaylee Paraveterinair & marketing

Na 8 jaar te hebben gewerkt als online marketeer had ik wel genoeg gehad van mijn kantoorbaan. Ik haalde er niet langer voldoening uit, het was hoog tijd voor wat anders.

Als klein meisje wilde ik graag dierenarts worden. Dat is het uiteindelijk niet geworden en ondanks dat ik niet uitsluit dat het ooit nog gebeurt had ik wel gewild dat ik naar mijn jonge ik had geluisterd. Tussen de dieren ben ik op mijn gelukkigst en daarom startte ik in 2019 met een omscholingstraject tot paraveterinair bij het Aeres Training Centre in Barneveld.

Na een fantastische stage tussen de schapen (waar ik een eigen schaapje aan over heb gehouden) en een leerzame stage bij Evi dierenartsen in Hilversum en Utrecht kreeg ik de kans om als vaste kracht het team in Utrecht te komen versterken. Die kans kon ik niet laten lopen!

Ik leer hier iedere dag ontzettend veel en ik vind het vooral erg interessant én leuk om te assisteren in de OK en mij te bekommeren om de dieren in de opname.

Gelukkig blijft mijn ervaring als online marketeer niet volledig onbenut bij Evi dierenartsen, want ook hier mag ik me bezig houden met een stukje online marketing en communicatie voor onze 4 vestigingen.

Buiten werktijd geniet ik van gezelligheid met vrienden en vriendinnen, mijn katten Loena en Ginny en ben ik graag in de natuur om te wandelen en fotograferen.