Beste cliënt

Beste cliënt van Evi dierenartsen,

Binnen de diergeneeskundige zorg is er op dit moment, net als in veel andere sectoren, sprake van een personeelstekort. Ook Evi dierenartsen staat voor deze uitdaging. De afgelopen jaren is de vraag naar goede zorg voor uw huisdieren bovendien sterk toegenomen.

Om nu en in de toekomst de beste zorg te kunnen blijven bieden en onze gewaardeerde medewerkers en gezonde werkomgeving te kunnen bieden, zullen we onze dienstverlening centreren.

Evi dierenartsen Kanaleneiland zal sluiten

Vanaf augustus zal de vestiging van Evi dierenartsen in Kanaleneiland sluiten. Dit houdt in dat donderdag 27 juli de laatste dag is dat deze vestiging geopend zal zijn.

U kunt vanaf dan nog steeds terecht bij Evi dierenartsen Oudenoord en Evi dierenartsen Vossegat. Door onze krachten te bundelen staat er een groter team van uw vertrouwde dierenartsen en paraveterinairen klaar op de andere locaties en worden de mogelijkheden en beschikbaarheid daar uitgebreid.

Kom gerust eens kennismaken

Het team van Oudenoord en Vossegat ontvangt u graag om eens kennis te maken. Bovendien wordt Evi dierenartsen Oudenoord momenteel vernieuwd. Houdt onze nieuwsbrief, Facebook & Instagram in de gaten want we zullen in het najaar een gezellige Open Dag organiseren. Dit is een mooi moment om onze vernieuwde locatie eens van binnen te bekijken en het team te leren kennen. U bent van harte welkom!

>> Lees meer over Evi dierenartsen Oudenoord
>> Lees meer over Evi dierenartsen Vossegat

We helpen u graag

We zijn ervan overtuigd dat deze keuze helpt om de door ons gekoesterde kwaliteit voor u als cliënt en een prettige werkplek voor ons fantastische team te waarborgen. Mocht het zo zijn dat het bezoeken van de andere locaties geen mogelijkheid is voor u, neemt u dan contact met ons op. We denken graag met u mee.
 

Terug naar de homepagina